1. division

Kolding topper 1. division efter sejr i de sidste sekunder mod Viborg

Det lignede en kamp, der skulle ende uafgjort, men i overtiden sikrede Christian Kudsk en sejr på 2-1 til Kolding over Viborg.

Der var givetvis en del, som trak på skuldrene over, at oprykkerne fra Kolding IF efter få runder lå på førstepladsen i 1. division, og efter et par nederlag i landets næstbedste række kom de lidt ned igen.

Dog holder holdet fra trekantsområdet fast i den øverste afdeling af rækken, og lørdag snuppede de en sejr på 2-1 i de døende sekunder af topopgøret mod oprykningsfavoritterne fra Viborg.

Koldings føringsmål til 1-0 i opgøret kom efter 69 minutters spil, da nyindkøbte Lars Kramer lavede selvmål, men med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid var det netop Kramer, som fik en hovedrolle.

Han headede et hjørnespark, som lå tæt omkring forreste stolpe videre, hvor Christian Sivebæk dukkede op og fik presset bolden i kassen til 1-1, som så ud til at skulle sikre dem ét point, men i overtiden slap Christian Kudsk igennem og lagde køligt bolden ind bag VFF-målmanden og kunne fejre sejren på 2-1.

Dermed er Kolding nu alene på førstepladsen med ét point ned til Viborg og to ned til Fredericia, der spiller mod Hvidovre søndag.

For Viborg er deres næste opgave mod FC Roskilde, mens Kolding skal i et nyt topopgør, når de skal møde Fredericia n