• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Efter to nederlag fik overraskelsen fra Kolding igen point i 1. division

Foto: Getty Images

Det kunne sagtens have blevet til mange andre slags resultater, men det endte 0-0 mellem Kolding og Fremad Amager søndag eftermiddag.

Af Oliver Okstrøm

Som oprykker er det ganske normalt, at det første man arbejder på, handler om at overleve i den række, man er kommet op i. Det er givetvis også sådan for Kolding IF i 1. division, men i de første par runder lå de lunt i svinget.

Forud for denne søndag havde de dog tabt to kampe med ét mål i dem begge, som fik dem lidt ned på jorden. Søndag stod koldingenserne overfor Fremad Amager på hjemmebane, hvor det blev til ét point efter 0-0.

Dog var det en kamp, hvor der var muligheder til flere mål for begge mandskaber, men sådan blev det altså ikke for dem. Derfor lægger Kolding sig nu på en delt andenplads sammen med oprykningskandidaterne fra Viborg. De grønne har dog spillet én kamp færre end Kolding.

Det var ikke kun Kolding, der var i kamp denne søndag. Det samme gjorde sig gældende for FC Fredericia og Nykøbing FC, som spillede 2-2, mens Næstved vandt med 1-0 over FC Roskilde.

På førstepladsen i 1. division, som i denne sæson er den eneste oprykningsplads, finder vi Jonas Dals FC Fredericia, som møder Skive på udebane i den kommende spillerunde.

Kolding skal en tur til Vendsyssel i næste runde, mens Fremad Amager bliver hjemme i næste runde, hvor de skal stå overfor Viborg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus