Johnsson ovenpå 4-2-sejr: Vi slappede for meget af

Karl-Johan Johnsson var ikke helt tilfreds med, hvordan FCK kom ud til anden halvleg af lørdagens opgør mod Silkeborg.

FC København var kommet foran 4-0 allerede efter 34 minutter af lørdagens sejr over Silkeborg.

Men efter pausen fik Ronnie Schwartz nettede to gange for gæsterne, og det behagede ikke keeper Karl-John Johnsson, der gerne ville have holdt et clean sheet.

- 1. halvleg går rigtig fint, men i 2. halvleg slapper vi lidt for meget af og lukker dem ind i kampen, og så får de også to unødvendige mål. Man vil jo altid gerne holde nullet, men vi vandt, og det er trods alt det vigtigste, siger han til klubbens hjemmeside.

Jens Stage måtte undervejs i opgøret udgå med en skade, men midtbanespilleren er ikke helt klar over, hvor alvorligt det står til.

- Der er ikke så meget at sige endnu. Jeg fik et kraftigt slag på knæet og måske også et vrid, men jeg ved ikke hvor slemt det er, før jeg er blevet nærmere undersøgt.

Viktor Fischer udgik også fra opvarmningen til kampen med en lårskade.