Video : Tipsbladet
Landshold

Jon Dahl blev modtaget som en stjerne i Italien: Sjovt at prøve igen

Den danske assistenttræner har været på rundfart i Europa, og især gensynet med Italien var godt, fortæller han.

Jon Dahl Tomasson kunne lave mål. Ikke kun på det danske landshold, hvor han står noteret for 52 landsholdsmål, men også hos de forskellige klubhold, Tomasson nåede at spille for.

Heerenveen, Feyenoord og AC Milan var nogle af de klubber, den danske landsholdsspids nåede at spille og lave mål for. Og ikke overraskende kan de fleste huske Jon Dahl Tomasson.

Læs også:Hulkindet og gangbesværet: Hareide smider krykken i næste uge

Ikke mindst i Italien, hvor han qua sit arbejde som dansk landsholdsassistent har været forbi spillere som Lasse Schöne, Lukas Lerager og Peter Ankersen. Italienerne er vilde med fodbold, og den gamle Milan-spiller har de ikke glemt.

- Jeg fik en god sludder med gutterne og deres træner. Jeg besøgte dem dagen efter et nederlag til Bologna, så der var meget frustration i og omkring klubben, for når man ikke vinder i Italien, så er der pres på kedlerne. Men jeg blev modtaget godt, og det er jo typisk italiensk, så det var sgu sjovt at prøve igen, lyder det fra Jon Dahl Tomasson til DR Sporten.

Læs også:Jon Dahl: Jeg vil være cheftræner

43-årige Jon Dahl Tomasson spillede tre sæsoner i italienske AC Milan, og han var blandt andet med til at vinde Champions League i 2002/2003.

Læs også:Hareide er tilbage efter sygemelding: Jeg havde det skidt undervejs

Læs også:Tomasson savnede kreativitet af de danske spillere

Læs også:Her er listen: Christian Eriksen i hælene på Nicklas Bendtner