Video : Tipsbladet
Ligue 1

Forklarer Dolberg-tyveri med misundelse: Jeg handlede som en kujon

Lamine Diaby-Fadiga forklarer sig nu offentligt, efter han stjal Kasper Dolbergs ur. Han var ikke motiveret af urets værdi, men lod sin egen frustration og misundelse gå ud over danskeren.

Der er sat punktum for en bizar sag. OGC Nice har fyret den 18-årige angriber Lamine Diaby-Fadiga, efter han indrømmede, at han stjal Kasper Dolbergs uger for et par uger siden. Nu forklarer franskmanden sig også offentligt.

I et opslag på Instagram skriver han, at hans eget karriereforløb var årsagen til, at han tog sin holdkammerats ejendel. Han havde været skadet i lang tid og var også blevet udvist i en U19-kamp, og mens det gik dårligt for ham selv, kom Dolberg til Nice.

Læs også:Nice bekræfter fyring af Dolberg-tyv: Vi kan og vil ikke acceptere det

- Min situation fuld af modgang stod i kontrast til min holdkammerat Kaspers succes og aura, skriver Diaby-Fadiga, der ikke stjal uret på grund af dens værdi af en halv million kroner.

- Det gik ud over ham uden nogen som helst grund, måske lidt på grund af misundelse. I stedet for at kæmpe på banen for at skabe konkurrence handlede jeg som en kujon og på en fej måde over for ham. Min gerning var ikke motiveret af selve gevinsten, men af desperation, frustration og følelsen af at blive overset.

Læs også:Medie: Nice fyrer 18-årig, der stjal Kasper Dolbergs ur

Lamine Diaby-Fadiga har både undskyldt over for Kasper Dolberg og betalt danskeren tilbage. Til gengæld gik Dolberg med til at droppe politianmeldelsen af sin nu tidligere holdkammerat.

Nice fortalte tidligere tirsdag, at klubben havde revet Diaby-Fadigas kontrakt over. Nu er han ifølge avisen L'Equipe på vej til Ligue 2-klubben Paris FC. Den tidligere franske U-landsholdsspiller fik ingen kampe for førsteholdet i Nice i denne sæson, men nåede seks i ligaen og én i Europa League i sidste sæson.

Læs også:Nice bekræfter fyring af Dolberg-tyv: Vi kan og vil ikke acceptere det

Læs også:Medie: Nice fyrer 18-årig, der stjal Kasper Dolbergs ur

Læs også:Formstærke Dolberg: Skuffende resultat