Video : Tipsbladet
Champions League

Gnabry efter storsejr over Tottenham: Det sender et signal

Bayern-spiller Serge Gnabry sagde tirsdag aften efter 2-7 sejren over Tottenham til uefa.com, at holdet aldrig stopper med at angribe, og at det var et signal til de andre hold.

Tyske Serge Gnabry scorede hele fire gange i anden halvleg, da Bayern Münchens moste Tottenham i en kamp, der endte 2-7.

Kampen var på forhånd udnævnt som det helt store brag i Champions Leagues anden runde, men ved 1-4 efter 55 minutters spil, var kampen reelt allerede afgjort.

Læs også:Spilforslag til Champions League: Tysk målkrise?

Men på trods af det, så fortsatte de tyske mestre med at presse på og scorede hele tre gange i de sidste 10 minutter.

Ifølge den firedobbelte målscorer Gnabry sender det et klart signal til de andre klubber i Champions League om, at Bayern München aldrig giver sin modstander et sekunds ro:

- At score syv mål ude mod Tottenham sker ikke så tit. Det var en stor aften for os, og det sender et signal til de andre hold. Nu er vi i en god position i Champions League, sagde Serge Gnabry til uefa.com, og fortsatte:

- De andre hold ved, at vi ikke stopper. De ved, at vi bliver ved selv efter 3-1 og 4-2. Vi kunne have stoppet, men vi ville have mere, og det sender et tydeligt signal til alle andre, sagde Gnabry, som også reflekterede over sit eget spil:

Læs også:Guardiola undskylder til Foden: Han fortjener mere

- Det var en fantastisk præstation, og det var én af mine bedste hidtil, sagde Serge Gnabry.

Bayern München topper gruppe B med seks point, mens FCK's banemænd Røde Stjerne indtager andenpladsen, efter de hjemme slog Olympiakos med 3-1.

Læs også:Zidane efter værste CL-start nogensinde: Første mål var til at grine af

Læs også:Juventus og Atletico hentede sikre sejre

Læs også:Bayern München ydmygede Tottenham i London