Video : Tipsbladet
Champions League

Kovending fra Barcelona: Tvivl om Messi og Dembele igen

På trods af tidligere udmeldinger siger Barcelona-træner Ernesto Valverde, at både Messi og Dembele er tvivlsomme til onsdagens Champions League opgør.

Barcelona-træner, Ernesto Valverde, er usikker på om Lionel Messi og Ousmane Dembele vil være med i onsdagens Champions League kamp mod Inter.

På trods af at Barcelona tirsdag tweetede fra sin officielle konto, at både Messi og Dembele var klar til onsdagens brag mod Inter, så kan det nu alligevel se ud som om, at der er tvivl om, om de to spillere er på holdkortet i aften.

Duoen sad begge ude med muskelskader i weekendens La Liga-opgør mod Getafe, og har skiftesvis været med til træninger med holdet.

Læs også:Valverde efter første udesejr: Nødvendigt hvis du vil vinde ligaen

Det er altså stadig uvidst om de to spillere er at finde til kampen mod Inter, men ifølge det spanske medie Marca, så sagde Barcelona-træner Ernesto Valverde tirsdag, at det kommer an på, hvordan det går i træningen forud for kampen:

- Vi er nød til at vente til trænigen før kampen, da både Dembele og Messi kun deltog i noget af gårsdagens træning. Vi er nød til at vente og se, om vi kan regne med dem, sagde Valverde ifølge Marca og fortsatte:

- Tydeligvis, så er jeg ikke glad for disse skader, men jeg er heller ikke bekymret (for holdet red.). Griezmann kan spille både i venstre side og i midten, og vi har flere spillere, der kan spille i højre side, sagde Valverde på pressekonferencen ifølge Marca.

Barcelona har haft en skidt periode uden Messi, og i onsdagens opgør skal de måske stå sin største test i sæsonen, da ubesejrede Inter kommer på besøg.
Derfor kunne Barca godt bruge "troldmanden" Messi, men på trods af det eventuelle fravær så er Valverde fortrøstningsfuld, og siger at humøret i truppen er højt:

Læs også:Tilbagevendt Barcelona-stjerne er blevet skadet på ny

- Der er en god atmosfære i omklædningsrummet, og vi har arbejdet meget hårdt på at være en sammentømret enhed. Hvert år har vi en trup, som er i stand til at vinde alt, og nogle gange lykkedes det og nogle gange gør det ikke, siger Valverde.

Kampen mellem Barcelona og Inter fløjtes i gang onsdag aften klokken 21.

Læs også:Skadet Messi udgik i smal Barcelona-sejr

Læs også:Neymar dukkede Joachim Andersen og co. til allersidst

Læs også:Barca-træner efter ny skuffelse: Jeg er bekymret