Video : Tipsbladet
Superliga

AaB'er har en flænge i knoglen: Den skal hele, før jeg er klar

Superliga-klubben er uden forsvarsspiller Rasmus Thelander, der kæmper med knæproblemer.

Den fysisk stærke forsvarsspiller Rasmus Thelander vendte i sommer tilbage til dansk fodbold og AaB, men indtil videre er det ikke meget, han har været i stand til at bidrage med, efter han i opgøret mod AGF den 15. september blev ramt af en skade.

Tre Superliga-kampe er det blevet til i denne sæson for Rasmus Thelander, der i de sidste dage af transfervinduet vendte tilbage til AaB. Men nu må han så vente lidt tid på igen at være i betragtning til kampe på førsteholdet.

Læs også:Optakt: Hobro IK - AaB

- Jeg fik en flænge i en knogle i knæet, og den skal hele, inden jeg er klar. Da jeg blev skadet, fik jeg at vide, at jeg var ude i fire til seks uger, og jeg er på tredje uge nu, siger Rasmus Thelander, der onsdag fik svar efter en scanning af det skadede knæ.

- Det viste, at knoglen ikke er helet endnu, så jeg er ude i noget tid endnu, siger Rasmus Thelander til Nordjyske.

Læs også:AaB's spillerbudget bliver ikke større: Økonomien har nået maks

Selv om Thelander er en vigtig spiller og er tiltænkt en rolle i startopstillingen, er det centrale forsvar ikke der, hvor AaB lider størst nød i tilfælde af skader. Klubben har flere dygtige spillere, og nu er det så Jores Okore og Kasper Pedersen, der forsøger at holde modstanderne fra at score.

AaB's næste opgave er lørdag, hvor der venter en udekamp mod Hobro.

Læs også:Optakt: AaB - Randers FC

Læs også:AaB-talent sendt på bænken: Ikke sådan, jeg havde håbet, det ville udvikle sig

Læs også:FCN forværrer skadesplagede AaB's sløje udebanestatistik