Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm om Esbjerg-mål: Det er noget af det, der pisser mig allermest af

SønderjyskE vandt 2-1 i Esbjerg søndag middag, og det var Glen Riddersholm først og fremmest tilfreds med. Han er dog træt af, at værterne fik scoret, fordi det gav dem en følelse af, at kampen var tæt, og den var den efter trænerens mening ikke.

Selv om Yuri Yakovenkos scoring for Esbjerg fB endte med kun at være et trøstemål i kampens overtid, irriterer det Glen Riddersholm. For ifølge SønderjyskE-træneren giver den et falsk indtryk af kampens forløb.

Riddersholm betegnede kampen som en af de roligste for hans vedkommende i denne sæson, fordi SønderjyskE havde så godt styr på EfB. Desto mere unødvendigt var det, at værterne fik reduceret.

Læs også:Vild weekend: Debut for Sønderjyske og U19-landsholdsudtaget

- Det er noget af det, der pisser mig allermest af, for det er vigtigt at få clean sheets. Og det er helt unødvendigt, at de scorer, fordi vi i et par situationer ikke gør det nødvendige. Det irriterer mig, at Esbjerg skal gå fra banen med en følelse af, at de var tæt på, for de var ikke ret tæt på efter min vurdering, sagde Glen Riddersholm efter kampen til JydskeVestkysten.

Omvendt var Riddersholm og co. heldige med, at Esbjerg ikke bragte spænding ind i opgøret noget tidligere. Joni Kauko sparkede i det 77. minut et straffespark på overliggeren og missede dermed chancen for at score fra 11 meter for anden runde i træk.

Læs også:EfB-træner efter nederlag: Vores trup er smal

Træls reduceringsmål til trods fik SønderjyskE alle tre point og fulgte dermed op på forrige rundes sejr over Brøndby IF. Glen Riddersholms mandskab indtager nu syvendepladsen i Superligaen, ét point fra netop Brøndby.

Esbjerg hænger omvendt fast i bunden. Holdet ligger på 11. pladsen, og dermed er kun sejrsløse Silkeborg ringere stillet, inden ligaen holder knap to ugers kamppause på grund af de forestående landskampe.

Læs også:Tilfreds Riddersholm: En af de roligste kampe på bænken

Læs også:Bedst og værst: Gigantisk koks satte SønderjyskE i gang

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 12. runde