• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Vild weekend: Debut for Sønderjyske og U19-landsholdsudtaget

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm sendte i de sidste minutter unge Mads Hansen på banen for Sønderjyske, som dermed fik fuldendt en ret utrolig weekend.

Af Oliver Okstrøm

Den seneste weekend er nok en, som Sønderjyske unge midtbanespiller Mads Hansen kommer til at huske mange år endnu. Det blev nemlig både til udtagelse til U19-landsholdet og debut i Superligaen.

Selv lægger Mads Hansen ikke skjul på, at det har været et par mindeværdige dage. Det gør han i et interview på Sønderjyskes officielle hjemmeside

- Det har været en vild weekend. Jeg spillede 60 minutter i U19-kampen, og efter kampen fik jeg at vide af U19-landstræneren, at jeg var udtaget - og jeg skal afsted manda - og at få debut søndag var den fedeste følelse, lyder det fra Mads Hansen.

Der er desuden ingen tvivl for ham, hvordan det føltes for ham, da han blev bedt om at varme mere intenst op af klubbens cheftræner Glen Riddersholm, som altså også senere sendte Hansen på banen.

Læs også:Avis: Tidligere Randers-træner afviste Esbjergs kontrakttilbud

- Du får et sus i maven. Det er klart, og du tør ikke rigtig håbe på det, men man drømmer selvfølgelig om, at man lige kan komme ind og få sin debut, fortæller Mads Hansen, som ligeledes slår fast, at det betyder noget ekstra for ham, at komme på banen for den klub, som han har fulgt på stadion, siden han var en lille knægt.

Det blev til en sejr på 2-1 for Sønderjyske, og det var blot de sidste minutter af kampen, som Mads Hansen nåede at få på banen, da han kom ind i stedet for veteranen Johan Absalonsen.

Sejren betyder endvidere, at Sønderjyske nu er på syvendepladsen i Superligaen. Næste opgave er mod FC Nordsjælland.

Læs også:EfB-træner efter nederlag: Vores trup er smal

Læs også:Brøndby-træner blåstempler defensiven: FCK fik ikke mange chancer

Læs også:Tilfreds Riddersholm: En af de roligste kampe på bænken

Læs også:Esbjerg-angriber: Hvis vi ikke skaber flere chancer, rykker vi ned

Superliga

Mere Superliga

Fokus