Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken efter derby-nederlag: Der er ingen krise

Selv om resultaterne har haltet noget på det seneste, er Ståle Solbakken ikke der, hvor han kalder det for en krise.

De tabte i weekenden til ærkerivalerne fra Brøndby IF. De skulle bruge straffesparkskonkurrence for at gå videre i Sydbank Pokalen mod Hillerød fra 2. Division. De tabte i Aalborg til AaB, og de tabte til Hobro i den efterfølgende runde af Superligaen. De fik et heldigt point med fra Malmø i Europa League i torsdags.

Jo, det har været halvanden begivenhedsrige måneder i FC København, hvor klubben godt nok har været ramt af skader, men hvor det ikke har kørt godt på banen for det dyrtindkøbte mandskab, der er forsvarende dansk mester.

Læs også:Glad ”Kalle” Johnsson: Nemt at falde til i FCK

Samtidig er en spiller som Rasmus Falk blevet udvist et par gange, og flere af profilerne, der ikke er skadede, har slet, slet ikke vist det ønskede niveau. Der er masser af panderynker hos manager Ståle Solbakken.

- Vi skal blive bedre, men der er ingen krise, siger FCK-manager Ståle Solbakken til Ekstra Bladet og og vedkender, at det er bekymrende, at resultaterne ikke er der:

Læs også:FCK-profil afviser krisesnak: Skal ikke begynde at male fanden på væggen

- Jo, det kan man godt sige, men jeg har været i den her situation hundrede gange i FCK, og vi kommer altid tilbage.

FC København ligger i øjeblikket fire point efter Superligaens tophold, FC Midtjylland, og næste opgave for Ståle Solbakkens hold er en hjemmekamp mod Esbjerg fB.

Udover Superligaen og pokalturneringen er klubben også med i Europa League-gruppespillet, hvor man med fire point efter to kampe ligger på førstepladsen i gruppen, der udover Malmö FF tæller Dynamo Kiev og FC Lugano.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: 3-5-2 pynter i Brøndby

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 12. runde

Læs også:Maltrakteret FCK-mandskab: Bendtner skal i kamp og nyindkøb i skole