1. division

Overraskelsen Kolding holder sig til i toppen med drivvåd sejr

Kolding IF vandt fredag aften over Nykøbing FC og er stadig med i topstriden i den næstbedste række.

På en bane så drivvåd af aftenregnen, at den snarere var mere egnet til butterfly end bold tog Kolding IF søndag imod Nykøbing FC i den danske 1. division, NordicBet Ligaen. Trods de svære omstændigheder endte det i en underholdende affære, der sluttede 3-1 til Kolding.

Koldingenserne bragte sig allerede efter få minutter foran og øgede også til 2-0 på et flot hovedstødsmål af Rune Nautrup i første halvlev.

Hjemmeholdet kom lige så flot ud til anden som første halvleg, og bragte sig få minutter efter pausen på 3-0. Nykøbing reducerede efter 73 minutter ved Mathias Kristensen, men mere blev det ikke til.

Sejren bringer oprykkerne fra Kolding IF op på 23 point efter 13 kampe. Det er nok til en tredjeplads med et enkelt point op til topholdene Vejle og FC Fredericia, der dog begge har spillet en kamp færre end Kolding. Det samme har Viborg FF, der ligger på 21 point.