Video : Tipsbladet
Landshold

Eriksen: Schmeichel leverede og så vinder vi 1-0

For Christian Eriksen var det en kamp, hvor danskerne havde det svært, men det endte godt på et oplæg fra ham i de sidste minutter af kampen.

Danmark hev lørdag aften en sejr på 1-0 hjem på en sen scoring fra Yussuf Poulsen efter oplæg fra Christian Eriksen. For oplæggeren var det en svær kamp at være en del af, erkender han.

Det slog han fast i et interview med Kanal 5 umiddelbart efter kampens slutfløjt.

- Det var ikke det kønneske fodbold, men det var bedre end mod Georgien. Der var lidt flere chancer og bedre fodbold. Deres afslutninger var dog bedre end vores i store dele af kampen, men i sidste ende så leverer Schmeichel på kassen og så vinder vi 1-0, lyder det fra ham.

Selve scoringen havde han en stor andel af, da han fandt Yussuf Poulsen midt i banen og sendte ham afsted med en friløber mod mål, hvor han ikke svigtede men scorede sikkert.

- Inden jeg får bolden fra Ankersen, når jeg lige at kigge, hvor Corner (Andreas Cornelius red.) løber hen, og hvor Yussuf er inde i midten - og så er det bare at satse på, at midterforsvareren løber med Corner. Det gjorde han heldigvis, og Yussuf afsluttede fint, så det var dejligt at kunne afgøre det på den måde, siger Christian Eriksen.

Tottenham-stjernen forklarer endvidere, at det var svært at spille kampen, da bolden var meget i luften. Men det var ifølge ham selv også meget at gøre med, hvordan Schweiz selv spiller. Han vender dog tilbage til, at de fik sejren.

- Det er et flot hak, fastlår Eriksen.

Næste opgave i EM-kvalifikationen for Danmark er mod Gibraltar.