Video : Tipsbladet
Superliga

OB’s afgående sportsdirektør: Det tog for lang tid at komme i top seks

Jesper Hansen, sportsdirektør i OB, har meldt sit stop. Dermed slutter en periode på mere end seks år, hvor OB først i forrige sæson lykkedes at komme i top seks. Nået der tog for lang tid, indrømmer han.

Jesper Hansens dage i OB er talte.

Med udgangen af januar stopper den hårdprøvede sportsdirektør i OB, der i flere ombæringer har været upopulær blandt de fynske fans.

Læs også:Spillerforeningen: Fodboldspillere bliver udsat for useriøse tilbud

Det har formentlig noget at gøre med, at højdepunkterne set fra tribunen har været færre i Jesper Hansens tid sammenlignet med perioden før med Kim Brink, Viggo Jensen og Lars Olsen ved roret.

Jesper Hansens beskriver selv perioden, hvor han blev ansat, som turbulent. I sin tid som sportsdirektør har han blandt andet fyret Troels Bech og Kent Nielsen som cheftrænere samt sagt farvel til Ove Pedersen, der var vikariende træner. Det skete inden, at han ansatte Jakob Michelsen, som i sin første sæson lykkedes med at få OB i top seks.

Læs også:OB-træner slår fast: Jeg er ked af det

Et mål som skulle være opnået før, indrømmer Jesper Hansen.

- Fans og andre måler os meget på resultaterne, og vi må sige, at det har taget for lang tid at komme i top seks. Nu har vi et stærkt fundament, og vi tror på, at vi kan gentage sidste sæsons bedrift med at komme i top seks, siger sportsdirektøren til bold.dk.

Læs også:Afgående OB-boss: Nu kommer der en ny mand uden lig i lasten

Læs også:OB har ingen afløser for Jesper Hansen: Store sko skal fyldes ud

Læs også:Stort chok i OB: Sportsdirektør Jesper Hansen siger op