Video : Tipsbladet
Generelle

Konkurrence: Vind den spritnye bog "Miraklet i Madrid"

For 25 år siden stod OB for dansk klubfodbolds største sensation, da Michael Laudrup og Real Madrid blev sendt ud af UEFA Cuppen af fynboerne. Det har journalist og forfatter Martin Davidsen skrevet en bog om. Bogen "Miraklet i Madrid" kan du vinde her.

Det sendte chokbølger gennem hele fodboldeuropa, da Odense Boldklub en decemberaften for snart 25 år isden ekspederede mægtige Real Madrid med en vis Michael Laudrup på holdet ud af UEFA Cuppen. Med 2-0 sejren over kongeklubben på hjemmebanen Santiago Bernabeu i Madrid havde OB skabt et resultat, der af mange regnes for den største internationale bedrift for et dansk klubhold nogensinde, og som ikke uden grund fik navnet "Miraklet i Madrid".

Nu har den fynske journalist Martin Davidsen skrevet en bog om OB's sensationelle sejr i Madrid den 6. december 1994. Den prisbelønnede journalist Martin Davidsen taler med aktørerne fra dengang - blandt andre Lars Høgh, Michael Laudrup og Preben Elkjær.

Historien om "Miraklet i Madrid" er på mange måder historien om kulminationen på en enestående epoke i Odense Boldklub, men det er også historien om en efterfølgende deroute, som kom til at strække sig over mange år, siger Martin Davidsen om bogen, der udkommer den 21. oktober på forlaget Asborg.

Bogen kan du nu vinde - det kan du, hvis du herunder svarer rigtigt på spørgsmålet om kampen. 

Konkurrencen slutter fredag klokken 12.00, og vi trækker én vinder blandt de rigtige besvarelser. Vinderen vil blive kontaktet efterfølgende.

BEMÆRK: Konkurrencen er slut, og vinderen er blevet kontaktet.

Hvem var det, der scorede OBs mål til 2-0 i opgøret ude mod Real Madrid?


Spørgsmål 1 ud af 1