Video : Tipsbladet
Superliga

Udlejet FCM'er har stor succes: Det er ikke besluttet, om jeg skal tilbage

Bill Hamid har stor succes i USA for DC United. Lejesvenden fra FC Midtjylland ved ikke, om han skal tilbage til Danmark.

FC Midtjylland hentede i januar 2018 den amerikanske målmand Bill Hamid i DC United, men kun et halvt år senere sendte ulvene ham retur til Washington på en 18 måneder lang lejeaftale. Bill Hamid fik aldrig fodfæste i Herning og kunne ikke slå Jesper Hansen af pinden. 

Hjemme i DC United kunne Bill Hamid til gengæld sagtens slå David Ousted af, og målmanden har i det hele taget haft stor succes siden afskeden i FC Midtjylland. For nyligt satte Bill Hamid klubrekord for flest clean sheets, og han nævnes som favorit til at vinde prisen som Årets Målmand i USA.

Læs også:Har taget USA med storm: Zlatan nomineret til tre priser i MLS

Det er med andre ord en målmand fuld af selvtillid, FC Midtjylland efter planen får tilbage 1. januar, men DC United vil formentlig gøre et forsøg på at beholde Bill Hamid. Hovedpersonen selv ved ikke, hvad der skal ske.

- Jeg tror ikke, der er truffet nogen beslutning endnu, siger Bill Hamid til MLSSoccer.com og ønsker ikke at kommentere yderligere på spekulationer om fremtiden.

Læs også:Officielt: FC Midtjylland udlejer Bill Hamid

Bill Hamid nåede at spille tre kampe for FC Midtjylland, men imponerede ikke specielt i nogle af dem og indkasserede syv mål. Til gengæld kunne han fejre et dansk mesterskab sammen med sine holdkammerater. 

28-årige Hamid har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2022. 

Læs også:FC Midtjylland: Vi vil udleje Hamid, hvis han forbliver andetvalg

Læs også:Bill Hamid: Har brug for at spille fast for at komme på landsholdet igen

Læs også:Rygtet til FCM og FCK: Islandsk landsholdsspiller finder ny klub