• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rygtet til FCM og FCK: Islandsk landsholdsspiller finder ny klub

Foto: Getty Images

Den islandske landsholdsspiller Birkir Bjarnason, der har været rygtet til både FCK og FCM, fortsætter karrieren i Qatar.

Af Ole Hoffskov

Én af de mest iøjefaldende spillere, der er ledig på markedet i kølvandet på sommerens transfervindue, er den islandske landsholdsspiller Birkir Bjarnason, der både kan skrive slutrunder, Champions League-gruppespil og Serie A på sit CV, og både FC København og FC Midtjylland har været sat i forbindelse med den 31-årige midtbanemand.

Birkir Bjarnason skal dog hverken til Herning eller København - alt tyder på, at den tidligere Aston Villa-spiller fortsætter karrieren i Qatar.

Læs også:Engelske klubber lurer på FCK- og FCM-emne

Ligaens nummer to Al Arabi er i afsluttende forhandlinger med den islandske landsholdsspiller, og klubben er så sikre på, at en aftale falder på plads, at den allerede har delt et billede af Birkir Bjarnason, der holder Al Arabis halstørklæde, på Instagram.

At Birkir Bjarnason skifter til Al Arabi giver på mange måder også god menig. Dels kan han formentlig se frem til en klækkelig hyre i Qatar, og dels står den tidligere islandske landstræner Heimir Hallgrimsson i spidsen for klubben. I Al Arabi skal Birkir Bjarnason afløse landsmanden Aaron Einar Gunnarsson, der er ude med en skade.

Læs også:Superliga-topklubber har spurgt på dygtig islænding

Al Arabi bliver Birkir Bjarnasons ottende klub i karrieren - han har tidligere tørnet ud for blandt andre FC Basel, Standard Liege, Sampdoria og Viking. 

Læs også:Bendtner efter to mål mod Brøndby: Vil hellere score i betydende kampe

Læs også:Stephan Andersen er tilbage på træningsbanen

Læs også:Agent for svensk angriber: FCK er altid interessant for en god spiller

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus