• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Agent for svensk angriber: FCK er altid interessant for en god spiller

Foto: Getty Images

FC København havde snøren ude efter den svenske angriber Isaac Kiese Thelin, og svenskeren kan meget vel være interesseret i at komme til FCK i januar.

Af Kenneth Jensen

De ledte og ledte efter en ny angriber i de sidste dage af transfervinduet, FC København, men den spiller, de allerhelst ville have, endte med ikke at være en mulighed. I stedet tog FC København chancen på danske Nicklas Bendtner, der er ved at spille sig i form, men stadig mangler at score et mål for de danske mestre.

Svenske Isaac Kiese Thelin var den angriber, Ståle Solbakken ønskede at hente i august, og spilleren var også indstillet på at komme til den danske hovedstad.

Læs også:Solbakken: Bendtner-forhandlinger var de hurtigste i verdenshistorien

Ifølge avisen B.T. takkede han blandt andet nej til Besiktas og Schalke 04, og alt var sådan set på plads i aftalen mellem FC København og Anderlecht. Det endte dog med at falde til jorden, da belgierne ikke var i stand til at finde en afløser.

I januar ligner det så, at Thelin skal videre fra Anderlecht, og døren til FC København er ikke smækket i. 

Læs også:Bendtner takkede nej til attraktive tilbud: Håber, vi sidder her i januar

- Hvorfor ikke? Hvis alt passer sammen. FC København er altid interessant for en god spiller. Jeg kan ikke se en grund til, hvorfor han ikke skulle være interesseret til januar. Men der er lang vej til januar, og lad os håbe, at Bendtner gør et virkelig godt stykke arbejde og scorer nogle mål for København. Så vil de forhåbentlig have ham i en lang periode, og så vil vi forsøge at finde noget til Isaac. Det bør ikke blive noget problem at finde noget. Håber jeg. Ellers skal han fyre mig, siger Thelins agent, Miralem Jaganjac, til B.T.

Isaa Kiese Thelin har 29 svenske landskampe på cv'et. Den 27-årige angriber har dog ikke spillet på landsholdet på det seneste. På klubholdet har han fået i alt 227 minutters fodbold i ligaen og pokalturneringen. Det er blevet til en enkelt scoring i pokalturneringen for angriberen, der i sidste sæson var udlejet fra Anderlecht til tyske Leverkusen.

Læs også:Medie: Bendtner snakkede med anden dansk klub

Læs også:Medie: FCK henter svensk angriber i Belgien

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus