Video : Tipsbladet
Landshold

Drømmen opfyldt for Lyon-dansker: Nu kan jeg kalde mig A-landsholdsspiller

Joachim Andersen har fået debut på det danske A-landshold, og han er ikke overraskende lykkelig over at være trukket i den danske landsholdstrøje, selv om han gerne ville have haft mere spilletid.

Kasper Dolberg scorede to gange, Robert Skov leverede godt, og Pierre Emile Højbjerg fik vist sine kvaliteter fra midtbanen. Åge Hareides stime af ubesejrede kampe med landsholdet fortsatte, og Danmark fik sin sejr på 4-0 over Luxembourg.

Der var mange gode historier tirsdag aften i Aalborg, og også Joachim Andersen var en af de positive historier.

Læs også:Karakterer: Danmark fik pligtsejren med de nye på banen

Lyon-forsvareren kom på banen mod Luxembourg i anden halvleg og fik dermed debut i rødt og hvidt.

Selv om Joachim Andersen havde håbet på flere minutter, var han efterfølgende glad for at få drengedrømmen om at spille på det danske A-landshold opfyldt.

Læs også:Bulgarsk boss kvitter jobbet efter skandalekamp

- Det føltes lidt, som om at man gik ind, og så fløjtede han af med det samme. Men nu har jeg fået den kamp. Jeg har fået debut på landsholdet og kan officelt kalde mig A-landsholdsspiller, siger Joachim Andersen til Bold.dk.

Andersen, 23 år, vender nu tilbage til klubholdet, hvor han skal imponere den nye træner Rudi Garcia, der er blevet ansat, efter klubben valgte at fyre brasilianske Sylvinho. Olympique Lyon har fået en skuffende start med bare ni point i ni kampe i ligaen.

Læs også:Ny træner til Joachim Andersen: Rutineret franskmand overtager i Lyon

Læs også:Berlusconi vil gøre Milan store igen: Giv mig klubben tilbage

Læs også:Joachim Andersen gik over stregen i FCM: Skulle læse Ankersen-bog som straf