Video : Tipsbladet
Superliga

EfB leder videre efter ny træner: Vi har været hele listen igennem

Dog slår man fast i Esbjerg, at man er kommet langt i jagten på en ny cheftræner efter fyringen af Lammers.

I EfB har man siden fyringen af Johm Lammers for fem uger siden ikke fået en ny, permanent cheftræner ind i klubben. Rygterne har dog været mange, og blandt andet har den tidligere Lazio- og landstræner for England, Sven Göran Eriksson været sat i forbindelse med klubben.

I Esbjerg understreger klubbens sportschef Jimmi Nagel, at det tager den tid, det tager. Det forklarer han i et interview med B.T.

Læs også:Esbjerg sikrer sig talent frem til 2023

- Vi har været hele markedet rundt og kigget på de folk, som vi selv har haft på en liste samt de henvendelser, vi har fået. Det tager den tid, det tager, siger han og fortsætter:

- Nogle gange tager det en uge eller to længere, end hvad ønsket er. Det vil vi hellere end ikke at tage den rigtige beslutning, lyder det fra Jimmi Nagel.

Læs også:Bedst og værst: Zeca og Santos lagde låg på Esbjerg

I mens EfB-ledelsen leder efter en ny cheftræner, så er det Claus Nørgaard, som står i spidsen for vestjyderne. Med ham ved roret i øjeblikket giver det også en god gardering, og derfor har man kunne tage den tid, som det skulle tage for at finde den rigtige, forklarer Nagel.

Han slår dog også fast, at man er væsentligt længere end tidligere.

EfB tabte søndag med 1-3 til FCK, og dermed er de på næstsidstepladsen i den bedste danske række med tre point ned til Silkeborg på sidstepladsen.

Læs også:Santos har sin egen jubel: Fordi jeg er skør

Læs også:Esbjerg fB blev tilbudt Sven-Göran Eriksson

Læs også:Sven-Göran Eriksson om Esbjerg: Jeg har aldrig hørt om det