Video : Tipsbladet
Generelle

Thomas Frank i modvind: Brentfords sportsdirektør forsvarer præstationerne

Brentford-fans har gennem længere tid udtrykt utilfredshed med klubbens danske cheftræner Thomas Frank, men holdet spiller slet ikke så skidt, mener klubbens danske sportsdirektør.

Brentfords egne fans sang “Sacked in the morning” ned mod deres danske cheftræner Thomas Frank, da Brentford var bagud 0-2 hjemme mod Millwall.

Kampen sluttede efter tre sene mål af Brentford, som sikrede sig de tre point i et mindeværdigt comeback.

Både før og efter kampen stiller Brentford-fans sig stærkt tvivlende over for, om Thomas Frank er den rigtige til at lede holdet, der aktuelt ligger nummer 13 i Championship med 15 point.

Men spillet har slet ikke set så skidt ud, når man kigger på data, vurderer Brentfords danske sportsdirrektør Rasmus Ankersen.

- Alle i fodbold er vokset op med udtrykket ”tabellen lyver aldrig”, men at sige det i fodbold er som at sige, at jorden er flad. Hjernen er ikke designet til at acceptere tilfældigheder og forklaringer for et udfald. Det skal altid være noget med mangel på selvtillid, eller at træneren har tabt omklædningsrummet eller ting i stil med det, siger Rasmus Ankersen.

Læs også:Brentford forlænger og forfremmer dansk talent

Han deler ikke de kritiske fans syn på holdet.

- Hvis vi ser på holdets defensiv, er det nok det bedste forsvar, som Brentford har haft i min tid i klubben. Vi ser solide ud og giver få chancer væk. Men holdet har ikke fået offensiven til at klikke, og det skyldes blandt andet en stor spillerudskiftning i sommer. Relationerne spillerne i mellem, vil blive bedre i takt med, at de lærer hinanden at kende, siger sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

Læs også:Imponeret Brentford-dansker: Der er meget kvalitet i Championship


Læs også:Søndagens rygtebørs: Juventus har ikke opgivet kontroversiel angriber

Læs også:Thomas Frank om svingende Brentford-form: Spillestilen ændres ikke

Læs også:Comeback i Superligaen: Emiliano Marcondes skifter til FC Midtjylland