Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Premier League: Ings er på pletten

Danny Ings kan score for femte kamp i træk mod Leicester, der normalt er gavmilde i defensiven på udebane.

Fredag kl. 21.00
Southampton - Leicester
Danny Ings scorer
3,10 @ bet365

Danny Ings er i god form for tiden med mål i de sidste tre ligakampe og en dobbeltscoring i Carabao Cup-kampen mod Portsmouth inden da. Nu får den 27-årige angriber så chancen for at score for femte kamp i træk hjemme mod Leicester, som ikke har holdt målet rent på udebane siden 1-0-sejren over Everton nytårsdag.

Seks af de sidste syv Leicester-kampe er da også gået over linjen på 2,5 mål, mens man i sidste sæson bare holdt målet rent i to af 10 udekampe mod hold fra rækkens tunge ende. Der hører Southampton til efter en kedelig stime, hvor man blandt andet er uden sejr i de sidste seks hjemmekampe.

Evnen til at score mål fejler dog intet. Southampton har ikke forladt St. Mary’s uden at score siden slutningen af oktober sidste år, mens The Saints kom på tavlen i syv af otte hjemmekampe mod midterhold som Leicester i sidste sæson.

Det skyldes blandt andre Danny Ings, som med 2,4 afslutninger per kamp kun overgås af otte afslutningsbegejstrede spillere fra klubber uden for The Big Six. 27-årige Ings er det varmeste bud på en målscorer for Southampton, og til markedsledende odds 3,10 skal angriberen have et skud fredag aften.

Læs også:Dagens Double: Verona med gode muligheder

Læs også:Dagens Spilforslag: Evander den Kreative

Læs også:Spilforslag til NFL: Jets har en chance i Jacksonville

Læs også:Spilforslag til Superligaen: FCM tilbage på sporet