Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Verona med gode muligheder

Vi mener bør være større favoritter hjemme mod Sassuolo hvis forsvar sejler gevaldigt.

Spilstop 20.45
Verona - Sassuolo 1 (asian dnb)
Odds 1,75 hos Bet365

Læs også:Dagens Spilforslag: Evander den Kreative

Spilstop 19.00
Skive - Vejle 2
Odds 1,75 hos Bet365

Samlet Odds: 3,06 hos Bet365

Efter vores mening er Verona for små favoritter. Bookmakerne vurdere kampen næsten lige. Et blik på stillingen og op det holdene har vist indtil nu i sæsonen, så har Verona været bedst. Tilmed har de hjemmebane. 

Læs også:Spilforslag til Premier League: Ings er på pletten

En anden afgørende faktor der gør at vi spiller Verona dnb (pengene tilbage ved uafgjort) er, at Sassuolos defensiv er rigtig dårlig. Hele 2,28 mål pr. kamp har de lukket ind. Veronas er til gengæld fantastisk godt kørende. Blot syv mål har de lukket ind i otte kampe. Når man tænker på at de fire er lukket ind i kampene mod Napoli og Juventus, har de altså kun indkasseret tre mål i de restrende syv kampe. 

Begge hold har 4-5 spillere ude, hvilket ser ud til at være samme handicap.

Der er ikke så meget at sige her. Vejle er flyvende efter en sløj start. Syv sejre og to uafgjorte i de sidste ni kampe taler sit tydelige sprog. Det er svært for modstanderne at stoppe hold der er inde i sådanne stimer. Skive har næppe det der skal til, selvom de gør det rigtig fint med en midterplacering.

Vi tror ikke de har nok at skyde med til at true offensivt, og så bliver det altså en svær opgave på trods af hjemmebane. Vejle er det klart bedste hold her.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: FCM tilbage på sporet

Læs også:Spilforslag til NFL: Jets har en chance i Jacksonville