Video : Tipsbladet
Superliga

OB’s Superliga-komet: Denne gang har vi fordelen

Selvom OB tabte i Nordsjælland, har fynboerne godt styr på sjællænderne, mener klubbens målmand, der ser hjemmebanen som en stor fordel for OB.

For anden gang i sæsonen tørner OB sammen med FC Nordsjælland.

Klubbernes første opgør endte med et nederlag til OB på 0-2 ude.

Næste gang de mødes bliver på OB Stadion søndag klokken 14. Begge hold har aktuelt 20 point i Superligaen, derfor er det en vigtig kamp mod en direkte konkurrent, fortæller OB’s målmand Oliver Christensen.

- Det bliver selvfølgelig en svær kamp, fordi Nordsjælland er et rigtig godt hold, som har lige så mange point som os. Det bliver en sindssyg vigtig kamp og en meget tæt kamp. Men vi tror på os selv, og at vi nok skal tage de tre point, siger han.

Selvom OB tabte det første opgør, mener målmanden ikke, at Nordsjælland var bedre på dagen.

- Vi løste deres første pres godt og var egentlig gode på bolden. Så vidt jeg husker, havde vi egentlig bolden mere end dem, og det var selvfølgelig positivt. Ellers husker jeg det som en lige kamp, hvor vi egentlig har de største chancer, og skulle være kommet foran. Det er egentlig et hold, som jeg mener ligger godt til os. Når man kigger på de seneste kampe, vi har haft mod dem, har vi egentlig haft okay styr på dem, også selvom vi senest tabte 2-0, forklarer han.

Selvtilliden er i top hos Oliver Christensen, der har erobret pladsen i OB’s mål i denne sæson og ligner et meget sikkert kort hos OB-træner Jakob Michelsen.

- Denne gang er vi på hjemmebane, hvor vi har været stærke og fået nogle vigtige point og gode sejre. Og så tror jeg, at det er til vores fordel, at vi ikke skal spille på kunstgræs, som vi gjorde deroppe, hvor de selvfølgelig har en fordel. Denne gang er det os, der har en fordel i og med, at vi spiller på græs. Vi skal vise, at det er vores hjemmebane og gå efter de tre point, siger Oliver Christensen til klubbens hjemmeside.

Læs også:OB er karantæneramt i defensiven inden FCN-kamp

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby rykker stærkt mod toppen

Læs også:Lucas Andersen sikrer uskarpe AaB tre point mod OB

Læs også:OB afslører intet: Udtager skadede spillere til AaB-kamp

Læs også:OB-keeper inden AaB: Skal lukke deres offensive spillere ned