Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen har ikke tænkt sig at nedprioritere pokalen

David Nielsen kommer ikke til at "sælge" torsdagens pokalkamp mod OB for at fokusere på at komme i top seks.

Når AGF mandag aften får besøg af FC København hjemme på Ceres Park, bliver det samtidig den første af tre kampe på syv dage for århusianerne.

Torsdag kommer OB på besøg i Sydbank Pokalen, og søndag venter FC Nordsjælland i 3F Superligaen.

Læs også:AGF-træner fremhæver FCK-angriber: Han har givet dem nye dimensioner

I Superligaen kæmper AGF med om at slutte i top seks, men David Nielsen har ikke tænkt sig at nedprioritere pokalturneringen af den grund.

- Er du vanvittig? Hvorfor det? Vi mente jo godt, at vi kunne skifte næsten et helt hold ud til de andre pokalkampe og så vinde. Det gik lige, men det kan vi ikke mod OB. Og det kommer heller ikke til at ske, siger Nielsen til stiften.dk og tilføjer:

Læs også:Silkeborg-chef om topscorer: Har svært ved at se et salg til vinter

- Vi har et par spillere ude lige nu med skader (Mustafa Amini og Frederik Tingager, red.), så det giver færre muligheder for at skifte ud. Og derfor kommer vi heller ikke til at skifte ud over hele linjen fra den ene kamp til den anden. Men vi skal have aktiveret så mange af vores spillere, og jeg kan godt garantere, at vi stiller med et hold til alle tre kampe, som vi mener kan vinde.

AGF er á point med FC Nordsjælland, der ligger på syvendepladsen, som lige akkurat ikke giver adgang til mesterskabsslutspillet.

Læs også:Stage inden AGF: Glæder mig måske mere end mine holdkammerater

Læs også:AGF-træner godkender første halvdel af grundspillet

Læs også:Ung AGF'er trods to nederlag i træk: Der er en kæmpe portion selvtillid