Hammarby-træner hylder Johan Wiland-afløser
Foto: Getty Images
Skandinavien

Hammarby-træner hylder Johan Wiland-afløser

Stefan Billborn er meget glad for Davor Blazevic, der har vogtet buret i Hammarby, mens Johan Wiland har været skadet.

Den tidligere FC København-målmand, Johan Wiland, har døjet med skulderproblemer i mere end et års tid, hvorfor 26-årige Davor Blazevic har vogtet buret for Hammarby i størstedelen af sæsonen.

I august kom Wiland tilbage og spillede siden syv kampe for den svenske klub, men den dårlige skulder har igen sat 38-årige Wiland ud af de sidste kampe af sæsonen.

Læs også:Tidligere Superliga-profil i modvind i Sverige: Det er virkelig lavt

Klubbens cheftræner, Stefan Billborn, er derfor glad for, hvordan Blazevic har præsteret i fraværet af den tidligere landsholdsmålmand.

- Vi har hele tiden vidst, at Davor er en god målmand, der kun bliver bedre og bedre, så vi ved ikke helt, hvor god han kan blive. Han har udviklet sig helt enormt det sidste halvandet år. Jeg er mest af alt glad for, at han har fået en mulighed for at bevise det - især over for vores fans, udtaler Billborn til fotbollskanalen og fortsætter:

Læs også:Tidligere svensk landsholdsspiller bliver spillende træner i Tyrkiet

- For mig handler det mere om at glæde sig over hans udvikling. For det kan være svært, både for en marksspiller og specielt for en målmand, at stå bag en med det CV, den erfaring og den kvalitet, som Johan Wiland har. Man kan komme til at tænke: "Hvad fanden kan han gøre?" Men han har gjort det utrolig godt.

Hammarby har for nylig forlænget kontrakten med Blazevic indtil sommeren 2022.

Læs også:Svensk klub i økonomiske problemer: Vi frygter ikke tvangsnedrykning

Læs også:Kan hentes kvit og frit: Ni tidligere Superliga-spillere har udløb i Sverige

Læs også:Medie: Svensk legende vil kapre dansk landsholds-scout som ny assistent