Video : Tipsbladet
Superliga

Udvist Kamil Wilczek kan bombe for Brøndby i pokalen

Kamil Wilczek skal afsone sine to karantænedage i Superligaen, og han kan derfor uden problemer være med i onsdagens pokalkamp mod SønderjyskE.

Kamil Wilczek giver for det meste Brøndby-tilhængerne grund til at juble, men i søndagens 5-2-sejr over Randers FC gav han også anledning til at tage sig til hovedet.

Den polske Superliga-topscorer noterede sig for to scoringer, men i slutminutterne fik han også direkte rødt kort, da han stangede panden mod kronjydernes Kevin Conboy efter en batalje. Dommer Jens Maae kvitterede med et rødt kort, og dermed har anføreren udsigt til to spilledages karantæne.

Læs også:Larsson trods ingen aktuel kontraktdialog: Jeg er super positiv

Onsdag møder de blå-gule SønderjyskE på hjemmebane i pokalturneringen, men det betyder ikke noget for Kamil Wilczeks afsoning.

Af DBU's disciplinære bestemmelser fremgår det, at karantænedage i Superligaen ikke overføres til pokalturneringen, og det betyder altså, at Kamil Wilczek uden problemer kan være med onsdag aften. Polakken skal afsone sin karantæne i Superligaen, og det betyder, at han misser opgørene mod bundholdene Silkeborg IF og Esbjerg fB.

Læs også:Optakt: AGF - FC København

Udvisningen mod Randers FC var Kamil Wilczeks første i Superligaen, men det er ikke første gang, at Brøndby-angriberen må afsone karantæne. I sidste sæson fik han to spilledages karantæne på bagkant for at plante en albue i hovedet på Vejle-spilleren Kerim Memija, der nu tørner ud for Hobro IK.

Pokalkampen mellem Brøndby IF og SønderjyskE fløjtes i gang onsdag klokken 18.00. 

Læs også:Avis: Ronnie Schwartz forlader Silkeborg IF

Læs også:Frederiksen om Wilczek-udvisning: Han lever af vildskaben

Læs også:Hedlund forstår Randers-frustration: Hårdt med straffespark og rødt kort