Video : Tipsbladet
Superliga

Luijckx efter pokalsejr: Vi var faktisk lidt trætte, da vi ankom

Det tog hårdt på SønderjyskE-spillerne at være fanget på Storebæltsbroen, men man formåede alligevel at slå Brøndby med 1-0 i Sydbank Pokalen.

Mart Lieder sikrede SønderjyskE avancement til Sydbank Pokalens kvartfinaler, da han onsdag aften scorede til 1-0 i udekampen mod Brøndby.

Men længe var der faktisk tvivl om, hvorvidt opgøret skulle spilles, for Storebæltsbroen var i flere timer lukket for trafik på grund af et færdselsuheld.

Læs også:Sønderjyske sender Brøndby ud i pokalmørket

SønderjyskE-bussen blev her fanget på den vestlige side af broen, og spillerne var derfor en smule trætte, da de ankom til Brøndby Stadion.

- Det er en kæmpe sejr. Det giver en fantastisk følelse. Jeg har også stor respekt for holdet i dag, for vi sad fem-seks timer i bussen til København. Vi var faktisk lidt trætte, da vi kom, men vi kæmpede for sejren, og jeg er nødt til at rose holdet, siger Kees Luijckx til klubbens hjemmeside.

Læs også:SønderjyskE besejrede Brøndby: Vi bevarer fokus på en turbulent dag

Og stopperen var glad for, at opgøret trods alt blev afviklet, selvom SønderjyskE selvfølgelig også ville have vundet, hvis kampen var blev udsat til en anden dato.

- Da vi sidder i bussen, ved vi ikke, hvad der skal ske med kampen, men vi forsøgte bare at fokusere, og det gjorde vi godt, så jeg er meget glad for, at vi spillede i dag og ikke i næste uge for eksempel. Selvfølgelig havde vi også vundet i næste uge, men jeg er bare meget glad.

I weekenden står SønderjyskE over for FC København i en svær udekamp i 3F Superligaen.

Læs også:Matchvinderen Lieder: Måske skal vi bare spille mod Brøndby hver gang

Læs også:Sønderjyske-træner om pokaloverraskelse: Vi går fuldt fortjent videre

Læs også:SønderjyskE-træner om forfærdeligt uheld: Så er fodbold sekundært