Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Champions League: Revanche til Marin?

Tottenham kunne ikke bruge 5-0-sejren over Røde Stjerne som løftestang til bedre resultater.

Onsdag kl. 21.00
Røde Stjerne - Tottenham
1 (AHC +0,5)
2,29 @ NordicBet

Tottenham afklædte Røde Stjerne med en 5-0-sejr for bare to uger siden, men det skal man ikke lade sig narre af før det omvendte opgør i Beograd. Her er Røde Stjerne traditionelt stærke med sejren over Liverpool som det tydeligste bevis i international sammenhæng, mens det i den hjemlige liga er blevet til 45 sejre i de seneste 48 ubesejrede kampe.

Læs også:Mikkel Duelund tabte kapløbet med tiden: Ikke med mod FCK

Spurs vandt som nævnt for to uger siden, men efter den kamp tabte man til Liverpool, mens en scoring i det 97. minut frarøvede holdet en sjælden sejr på udebane. Her har Tottenham ikke vundet siden 2-1-sejren over Fulham i januar, mens man i Champions League-regi står noteret for to sejre i de sidste otte udekampe.

Værterne har ingen rapporterede skader her, mens Tottenham efter alt at dømme får både Jan Vertonghen og Harry Kane tilbage fra sygdom, så Hugo Lloris er eneste fravær. Mand for mand er gæsterne det stærkeste hold, men i Beograd er Røde Stjerne er en håndfuld for de fleste – og med revanche højt på dagsordenen tror jeg, at hjemmeholdet har gode chancer for at byde de gæstende stjerner trods.

Læs også:Optakt: FC København - Dynamo Kiev

Odds 2,29 på, at Tottenham ikke vinder kampen er efter min mening et spil med pæn værdi.

Læs også:Dagens Spilforslag: Bayer Leverkusen forbliver uden sejr efter 4. Runde

Læs også:Karantæner - hvem er ude?