Video : Tipsbladet
Premier League

Southampton-træner stoler Pierre-Emile Højbjerg trods kontraktudløb

Pierre-Emile Højbjerg bliver ikke bænket i Southampton, selvom han til sommer har kontraktudløb, understreger cheftræneren.

Pierre-Emile Højbjerg er anfører i Southampton, der i øjeblikket kæmper for overlevelse i Premier League, men danskeren kan skifte klub kvit og frit til sommer. Hans kontrakt med den engelske klub udløber nemlig efter denne sæson.

Det samme har portugisiske Cedric Soares, men det får ikke cheftræner Ralph Hasenhüttl til at se bort fra de to.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Tværtimod vil han fortsætte med at vælge de spillere, der giver holdet bedst chance for at vinde. Det understreger han ifølge Daily Echo.

- De er professionelle, og jeg tror, at de begge ved, at vi kun skal diskutere noget, hvis vi bliver i ligaen, og hvis ikke, er det ikke en diskussion om en ny kontrakt, siger Ralph Hasenhüttl og tilføjer:

Læs også:Desværre, Klopp: Lampard nupper prisen som Månedens manager

- Jeg vælger de spillere, der kan hjælpe mig. De har en kontrakt her, og det er ikke tilfældigt, at de er hos os, for de er gode nok, og så længe de er her, stoler jeg på dem. Og når en spiller viser mig, at han er i god form, er han velkommen til at hjælpe os.

Mens Pierre-Emile Højbjergs fremtid er uvis, har Cedric Soares slået fast, at han forlader klubben ved udløb. 

I øjeblikket er Southampton næstsidst i Premier League, hvor de har hentet otte point efter 11 kampe. De har tre point op til Everton og Aston Villa, der ligger over nedrykningsstregen, og lørdag eftermiddag møder de netop Everton.

Læs også:Slagen Southampton-profil: Ord har ingen betydning efter 9-0

Læs også:Ståle om FCK og FCM: Vi er en international klub - de er en national klub

Læs også:Nu skal EM sikres: Her er Danmarks trup til skæbnekampene