Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League-chef om VAR: Det virker, som vi havde håbet

Videodommersystemet VAR er i denne sæson blevet introduceret i Premier League, og det har hidtil fået en blandet modtagelse. Både fans og trænere har flere gang været utilfedse med systemet, men Premier League er ikke enige.

Indtil nu har systemet virket som håbet, forklarer Neil Swarbrick, der er chef for VAR-systemet i Premier League.

Læs også:Brandvarm Chelsea-profil misser landskampe

- Det virker, som vi havde håbet. Vi er stadig i den indledende fase, da der kun er spillet 12 kampe i sæsonen, og man skal give det tid, siger Neil Swarbrick ifølge Sky Sports og henviser til, at det også tog tid at introducere videodommersystemer i andre sportsgrene:

- Det har taget flere år for andre sportsgrene som cricket og rugby at nå dertil, hvor de er i dag, hvad teknologi angår. Det sker ikke fra den ene dag til den anden. Det er et igangværende arbejde. Vi ser på hændelser, der er sket, og prøver på at forbedre os. Som vi har sagt, vil det udvikle sig.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: FC Barcelona kigger på Bayern München-stjerne

I den seneste spillerunde var VAR flere gange i fokus i Premier League i kampen mellem Manchester City og Liverpool, hvor førstnævntes cheftræner Pep Guardiola var stærkt utilfreds efter kampen. Se hans reaktion mod dommerne efter kampen i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Manchester City-stjerne droppet til landskamp efter infight med Liverpool-spi...

Læs også:Liverpool forbigået trods fantastisk sejr: Ingen spillere på rundens hold

Læs også:Guardiola slipper for straf efter raseri