Video : Tipsbladet
Landshold

Landsholdsspiller forhandler om ny kontrakt: Tror på hurtig afklaring

Udinese vil forlænge med Jens Stryger Larsen, og den danske landsholdsspiller forventer, at der hurtigt kommer en afklaring på forhandlingerne.

Jens Stryger Larsen har stadig mere end to år tilbage af sin nuværende aftale med italienske Udinese, og først i sommeren 2022 udløber kontrakten. Men det holder ikke parterne fra at forhandle om en ny aftale allerede nu.

Den danske landsholdsspiller fortæller således til BT, at Udinese ønsker at sikre ham på en lang kontrakt, og at der allerede er blevet snakket om tingene.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Og Jens Stryger Larsen forventer heller ikke, at der går lang tid, før der kommer en afklaring på situationen. 

- Vi har snakket lidt frem og tilbage om tingene. Lige nu ligger bolden hos dem. Men det er ikke nogen hemmelighed, at vi undervejs i vores dialog både har drøftet økonomi og tidshorisont. Nu må vi se, hvad det ender med.

- Hvad angår en afklaring tror jeg på, at det kommer til at gå nogenlunde hurtigt, så vi i ikke alt for lang tid skal have en sag som denne i vores tanker, siger Jens Stryger Larsen.

28-årige Jens Stryger Larsen, der har en fortid i Brøndby IF, FC Nordsjælland og Austria Wien, har spillet for Udinese siden sommeren 2017, og han står noteret 78 kampe for klubben, hvor han primært bruges som højre wingback.

På det danske landshold har han i de seneste år været Åge Hareides førstevalg på venstre back, og han kan spille sin 27. landskamp, hvis han kommer i aktion mod Gibraltar fredag aften.

Læs også:Hareide fuldender landsholdstruppen: Tre velkendte navne efterudtaget