Karakterer: Danmark på autopilot mod lilleputnationen Gibraltar

Få vurderingerne af de danske spillere fra EM-kvalifikationsopgøret mellem Danmark og Gibraltar.

Tipsbladet.dk giver her vurderingen af de danske spillere efter EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Gibraltar.

Kasper Schmeichel - 3 bolde
Havde stort set intet at lave i opgøret, og så er det også svært at spille sig til mere end godkendt. Det er af gode grunde ikke Schmeichels skyld. Var vågen i første halvleg, hvor han reddede et godt hovedstød fra en Gibraltar-spiller, mens ellers var han tilskuer i opgøret.

Daniel Wass - 4 bolde
Rigtig fin indsats af den danske højre back, der var skarp og kom til mange gode indlæg. Blev sat godt i scene og tog også selv godt med initiativ. Skabte flere chancer til holdkammeraterne og havde også selv en afslutning eller to. Stod for en god assist til Robert Skov i anden halvleg.

Simon Kjær - 3 bolde
Stod for en assist i anden halvleg, da han med en lang bold lykkedes med at spille Christian Gytkjær fri. Retfærdigvis skal det siges, at det var elendigt målmandsspil. Havde et par sløje afleveringer i første halvleg. Blev ikke udfordret markant af Gibraltars offensiv. Gav blandt andet et unødigt hjørnespark væk i første halvleg, og sådan noget trækker ned mod et mandskab som Gibraltar.

Mathias "Zanka" Jørgensen - 3 bolde
Var bedre med bolden ved sine fødder end sin kammerat i midterforsvaret. Spillede også mere simpelt end Simon Kjær. Vandt stort set alle sine dueller og var tæt på at komme på tavlen med et hovedstød, han på en god dag header i nettet.

Jens Stryger Larsen - 2 bolde
Kom med enkelte gode indlæg, men det meste af spillet foregik i den anden side af banen. Måske fordi bredden var bedst her. Kom godt med frem, men det var ikke meget, det kastede af sig. Spillede forholdsvis sikkert, når han havde bolden. Lukkede okay af, men man kunne godt ønske sig lidt mere effektivitet. Blev udskiftet i anden halvleg.

Lasse Schöne - 2 bolde
En lidt skuffende indsats fra Genoa-danskeren. Han var sikker i boldomgangen, men fik ikke sat sin præg på den danske offensiv og stod ikke bag de store ting, før han blev skiftet ud tidligt i anden halvleg.

Thomas Delaney - 3 bolde
Leverede en stærk præstation på midtbanen, hvor han vandt en håndfuld bolde og kom med nogle gode løb igennem kæderne. Han viste også til tider stort overblik med sine afleveringer.

Christian Eriksen - 4 bolde
Lykkedes ikke med alt og var ikke helt oppe på det niveau, man forventer fra landsholdets store stjerne, men Christian Eriksen lagde alligevel flere gode afleveringer og skabte flere chancer – blandt andet en stikning til Christian Gytkjær, der dog misbrugte chancen. Han scorede også kampens femte og sjette mål, og han var kampen igennem en af Danmarks bedste offensivspiller.

Robert Skov - 4 bolde
Skov var tilbage på kanten for landsholdet og kvitterede med to mål – et i første halvleg og et i anden halvleg. Især efter den anden scoring kom han bedre med i det danske spil, men i store perioder var han usynlig og uskarp.

Christian Gytkjær - 3 bolde
Han kom frem til flere store chancer i første halvleg, men han kunne ikke sætte kuglen i kassen og misbrugte flere af dem. Det lykkedes dog Gytkjær at få sendt bolden i et frit mål umiddelbart efter pausen, efter at en stor fejl af Gibraltars målmand forærede ham en stor chance. Lå mellem to et total og et tretal, men ender på det sidste, da han trods alt kom frem til en god håndfuld chancer.

Martin Braithwaite - 2 bolde
Ligesom angrebskollegaen Christian Gytkjær imponerede han ikke, og Braithwaite var længe usynlig, men han kom på måltavlen, da han scorede til 3-0 efter 51 minutter efter en målmandsfejl. Blev udskiftet efterfølgende.

Pierre-Emile Højbjerg - 2 bolde
Kom ind, da Danmark førte 3-0 og skulle ikke gøre det store. Gjorde heller ikke det store væsen af sig og bemærkede sig hverken positivt eller negativt.

Kasper Dolberg - 2 bolde
Blev kastet ind på en uvant plads som venstre midtbane, da han blev indskiftet i anden halvleg. Mistede bolden et par gange, - varmede den også en smule. Tydeligt at se, at han er spidsangriber. Havde en enkelt mulighed med hovedet, som han misbrugte.