Video : Tipsbladet
Generelle

Gytkjær efter Gibraltar: Jeg forventer sgu aldrig at spille på landsholdet

Gytkjær startede inde i kampen mod Gibraltar og gjorde en fin figur, men det betyder ikke, at han forventer at spille igen.

Christian Gytkjær havde succes på banen, da han lavede en enkel kasse for Danmark i 6-0 sejren over Gibraltar fredag aften.

Taget Gytkjærs muligheder i betragtning kunne det måske godt have blevet til mere, og det erkender den danske frontangriber dog også til Ritzau efter kampen:

Læs også:Hareide før afgørende slag i Irland: Jeg mangler bare at opleve et EM

- Jeg skulle have scoret i første halvleg. Men jeg fik lavet en i anden halvleg, og det var det vigtigste som angriber. Nu har jeg scoret stabilt over lang tid, så det er dejligt, siger Gytkjær til Ritzau.

Gytkjær spillede hele kampen for Danmark i front, og han gjorde altså en fin figur med et mål samtidig med, at han også var meget aktiv i det danske opspil.

Læs også:Dansk målscorer om angriberkonkurrence: Det løfter os alle

Men selvom Gytkjær levered en god præstation så tør han ikke spå om, hvorvidt en ny plads på banen kan komme i spil allerede mod Irland.

- Jeg forventer sgu aldrig at spille på landsholdet. Vi må se, hvad Åge og Jon vælger. Det er lidt for tidligt at tænke på det nu, siger Gytkjær.

Christian Gytkjær har nu optrådt for Danmarks landshold ni gange og har scoret fem mål.

Læs også:Christian Eriksen: Et af mine heldigste mål

Læs også:Robert skov: Håber på genvalg mod Irland

Læs også:Pukki klar til EM: Jeg har aldrig været så begejstret efter en kamp