Video : Tipsbladet
Landshold

Efter italiensk ydmygelse: Armensk landstræner tilbyder at sige op

Armeniens landstræner, der overtog jobbet i starten af november, tilbyder at sige op efter det ydmygende 9-1-nederlag til Italien mandag aften.

Hobros Edgar Babayan scorede et flot mål for Armenien imod Italien mandag aften, men derudover var der ikke meget positivt at sige om armenernes præstation.

Armenien blev nemlig ydmyget af italienerne, der løb med en sejr på hele 9-1. Og ydmygelsen kan måske betyde en ny landstræner til Edgar Babayan og kompagni.

Læs også:Video: Se Hobro-spiller score drømmemål mod Italien

I hvert fald tilbyder landstræner Abraham Khashmanyan at sige op efter det store nederlag til Italien, selvom det blot var hans anden kamp i spidsen for holdet. Det sagde han på pressemødet efter kampen ifølge Football Italia.

- Hvis forbundet mener, det er min skyld, kan jeg sige op i morgen. Hvis ikke, og hvis forbundet beslutter, at jeg skal fortsætte med mit arbejde, så må jeg genskabe dette hold, for efter min mening fungerer intet, som det skal, siger Abraham Khashmanyan.

Læs også:Italien smadrer sin sidste sejr hjem

- Vi gjorde intet i dag desværre. Der er ikke meget at sige efter et nederlag som det. Jeg fortæller bare sandheden.

Abraham Khashmanyan er den tredje træner, som Armenien har haft i løbet af kvalifikationen til EM i 2020, og han overtog jobbet i starten af november.

Armenien formåede ikke at kvalificere sig til EM via kvalifikationen, hvor Italien og Finland løb med de to øverst pladser i gruppe J.