Video : Tipsbladet
Superliga

Glæde i FC København: Seks spillere er tilbage efter skader

Der er er tyndet gevaldigt ud i flokken af skadede spillere i FC København, der har et stramt program frem mod vinterpausen.

FC København har i denne sæson været plaget af mange skader, hvilket har slidt på truppen i et hårdt kamp-program.

Men landsholds-pausen har været god ved mesterklubben, der nu kan melde om mange spillere tilbage i træning.

Før landskamps-pausen var følgende ni spillere på skadeslisten: Jonas Wind, Nicolai Boilesen, Pierre Bengtsson, Bryan Oviedo, Carlo Holse, Robert Mudrazija, Carlos Zeca, Jens Stage og Rasmus Falk.

Men nu er hele seks spillere tilbage i træning, da det kun er Nicolai Boilesen, Jonas Wind og Jens Stage, der fortsat ikke har været i stand til at træne.

- Det er selvfølgelig positivt, at vi har flere spillere tilbage på banen, selvom en del af dem naturligvis mangler en del matchfitness, siger Ståle Solbakken.

- Derfor er alle heller ikke klar til at spille kampe endnu. Spillere som Robert og Carlo har været ude noget tid, så der er lidt vej for dem, men det er et skridt i den rigtige retning.

Læs også:Glad Daramy efter ministerindgreb: Det er positive nyheder

For FC København bliver der ikke slækket på antallet af kampe frem mod vinterpausen, for der venter hele seks kampe på bare 23 dage, så der bliver brug for så mange spillere som muligt. 

- Vi vil være med både i Superligaen og i Europa, så det bliver ikke sådan, at der er kampe, vi ikke prioriterer, men vi kommer til at bruge truppen så godt vi kan, og derfor er det vigtigt at få så mange som muligt kampklar og dosere alle rigtigt.

Læs også:Malmö FF melder udsolgt til FCK-brag: Kunne have solgt det dobbelte

FC København spiller søndag mod Hobro i Telia Parken.

Læs også:Minister bekræfter: Daramy-sag fik mig til at lukke hul i lovgivningen

Læs også:FCK-back drømmer om nyt eventyr

Læs også:Avis: FC Midtjyllands jagt på en permanent cheftræner er ovre

Læs også:Kamp om at sparke straffe: Dansk landsholdsspiller erkender forkert opførsel