Video : Tipsbladet
Europa League

Kryptiske Ståle: FCK stiller med et spændende hold mod Lugano

Ståle Solbakken antyder, at han torsdag aften måske trækker en flere kaniner op af hatten.

Torsdag aften kan FCK tage et stort skridt mod videre avancement i Europa League, når det danske hold møder schweiziske FC Lugano.

Læs også:Medie: UEFA overvejer - FCK risikerer at skulle udelukke tilskuere

Kampen fløjtes i gang på Luganos hjemmebane klokken 21. Omkring en time før kampen melder holdene deres startopstillinger ud. Her antyder københavnernes manager Ståle Solbakken, at der godt kan dukke en overraskelse eller to op.

Læs også:Sidste pokal-kvartfinale på plads: AaB er videre efter sejr over HB Køge

- Nu må vi se hvem der kan spille, eller ikke kan spille, men det ligger fast, at vi kommer til at stille med et spændende hold, siger han til klubbens hjemmeside efter den lukkede træning onsdag aften på Kybunpark i St. Gallen.

I samme ombæring satte han også nogle ord på torsdagens modstander.

- Selvom Lugano ikke har vundet her i gruppespillet, har de været langt bedre end to gange 0-0 på hjemmebane umiddelbart antyder. I hjemmekampen mod Dynamo Kyiv ramte de fx overliggeren to gange og mod Malmö var de klart det bedste hold. Så for os gælder det om at være oppe på dupperne, når kampen fløjtes i gang, lyder det fra nordmanden.

FCK’s gruppe er i øjeblikket helt lige mellem tre hold. FCK ligger nummer 1 med seks point. Nummer to er Dynamo Kiev også med seks point, mens Malmø har fem point.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan BIF sende guldet et godt stykke mod Herning?

Læs også:FCK kan gå videre i Europa torsdag: To kampe skal flaske sig

Læs også:UEFA tvinger Malmö til at bruge udebanedragt mod Dynamo Kiev