Ligue 1

Joachim Andersen fik sent indhop, da Lyon slog Strasbourg

Den danske midtstopper blev indskiftet i overtiden, da Lyon vandt 1-2 lørdag aften.

Lørdag aften spillede Strasbourg og Lyon i Ligue 1. Her endte sidstnævnte med at trække sig sejrrigt ud af opgøret med en 1-2-sejr.

Danske Joachim Andersen startede på bænken, hvorfra han kunne se sit hold komme bagud efter 22 minutters spil, da Youssouf Fofana gjorde det til 1-0 for Strasbourg.

Føringen så længe ud til at holde helt til pausefløjt, men med fem minutter tilbage af første halvleg lykkedes det alligevel udeholdetds Maxwel Cornet at udligne til 1-1.

I anden halvleg bølgede spillet frem og tilbage, og efter 75 minutters spil fik Jeff Reine-Adelaide så scoret for gæsterne, der altså bragte sig foran med 1-2.

Midtbanespilleren tog et løb i boksen, hvor han satte panden på et skarpt indlæg fra Maxwel Cornet, der dermed både scorede og leverede en assist i kampen.

Stillingen forblev uændret til slutfløjt.

Dermed vandt Lyon kampen og med de tre point rykker de op på fjerdepladsen i tabellen.