Randers sejrer og forværrer negativ stime i Sønderjyske

Med en sikker 3-0-sejr sørgede Randers for, at Sønderjyske ikke har vundet i seks superligakampe i streg.

Sønderjyske er nu oppe på seks ligakampe i træk uden sejr, efter at holdet søndag tabte 0-3 på udebane mod Randers FC i 3F Superligaen.

Hjemmeholdet havde klart flest chancer og lukkede fint af defensivt, mens Sønderjyskes spil aldrig hang sammen, og derfor skabte udeholdet heller ikke særligt store chancer.

Inden resten af kampene i 18. spillerunde er færdigspillede, er Sønderjyske fortsat på tiendepladsen med 19 point, mens Randers kravler op på en femteplads med 27 point.

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og fik spillet sig frem til fine chancer i kampens første kvarter.

Efter 14 minutter blev overtaget omsat til et mål.

Et hjørnespark blev skruet ind omkring Sønderjyskes superligadebuterende målmand, Nikola Mirkovic, som ikke fik bokset bolden væk, og i stedet endte bolden i nettet via keeperens eget hoved.

Efter scoringen kom Sønderjyske bedre med i kampen, men holdet fik aldrig for alvorlig truet Randers.

Til gengæld blev Sønderjyskes mål truet fra anden halvlegs begyndelse, da Randers udbyggede føringen et minut inde i anden halvleg.

Midtbanespiller Vito Hammershøj-Mistrati bankede 2-0-scoringen ind lige uden for feltet efter en dårlig clearing af Sønderjyske-forsvaret.

Efter scoringen forsøgte Sønderjyske at kæmpe sig tilbage i kampen, men uden held.

I stedet kunne Randers gøre sejren endnu større, da tilbagevendte Saba Lobjanidze nemt lagde bolden i mål til 3-0 to minutter inde i tillægstiden.