Video : Tipsbladet
1. division

Vendsyssel vil tilbage i Superligaen trods underskud: Så må vi finde pengene

Vendsyssel FF rykkede ud af Superligaen i forsommeren, og klubben har netop præsenteret et underskud for seneste sæson. Klubbens ejere er dog klar til at skyde endnu flere penge i projektet for at komme tilbage i den bedste række.

2019 har ikke været noget godt år for Vendsyssel FF. I forsommeren rykkede holdet ud af Superligaen, og det var en dyr fornøjelse. Klubben har netop præsenteret et underskud på 3,8 millioner kroner.

Ejerne har desuden skudt fem millioner kroner i Vendsyssel og forventer at skyde yderligere fem-ti ind i de kommende måneder. Men sådan må det nu engang være, hvis klubben skal nå sine mål.

Læs også:Superliga-nedrykker bløder: Ejerkredsen må til lommerne

Det største og vigtigste af dem er at vende tilbage til Superligaen, og her er investorerne klar til at gøre det, der skal til.

- Nu har vi været i Superligaen, og kommunen har været med til at investere i et nyt stadion. Så skylder vi også folk heroppe at forsøge at komme tilbage i Superligaen, og så må vi finde de penge, det kræver, siger bestyrelsesformand Jacob Andersen til Nordjyske.

Læs også:Udlejet AaB'er i Vendsyssel: Min førsteprioritet er at blive

Det bliver dog næppe allerede i næste sæson. Vendsyssel FF fik en skrækkelig start på tilværelsen som nedrykker og lå sidst i 1. division efter de første seks spillerunder. Siden har holdet dog rettet en anelse op på sagerne.

Der er dog fortsat 13 point og fire placeringer op til den anden Superliga-nedrykker, Vejle Boldklub, på førstepladsen. Kun ét hold rykker op i den bedste række i denne sæson, og det ser ud til, at det bliver et anliggende mellem VB, FC Fredericia og Viborg FF.

1. division er gået på vinterpause.

Læs også:Superliga-nedrykker dropper hurtig tilbagevenden: Topholdene er for langt væk

Læs også:Jens Berthel Askou om færøsk job: Jeg skal ikke rette ind efter nogen

Læs også:Tidligere Vendsyssel-træner vil i gang: Jeg savner det helt sindssygt