Video : Tipsbladet
Ligue 1

Trods afbrydelse: Ung angriber brillerede i Bordeaux-sejr

Bordeaux sikrede sig en storsejr over Nimes,

Bordeauxs hjemmekamp mod Nimes tirsdag aften udviklede sig hurtigt yderst dramatisk, da dommeren kort efter kampstart måtte afbryde kampen og sende spillerne i omklædningsrummene.

En gruppe utilfredse Bordeaux-fans havde nemlig tiltvunget sig adgang til banen, efter at de havde fået konfiskeret et banner. Du kan se de vilde scener her.

Banneret fik Bordeaux-fansene dog tilbage, og kampen kunne efterfølgende fløjtes i gang igen. Og her så det ikke ud til, at værterne var påvirkede af situationen.

Læs også:Video: Utilfredse fans afbryder Ligue 1-kamp

Bordeaux havde nemlig ingen problemer med at sikre sig en storsejr over Nimes. De vandt nemlig 6-0.

Den 20-årige nigerianer Josh Maja stod for to nærmest identiske mål før pausen, hvor han fandt sig selv alene med Nimes-keeperen to gange, og begge gange sendte han køligt bolden i mål. Efter pausen fuldendte den unge angriber også sit hattrick, da han med en afslutning fra kanten af feltet krøllede bolden op i det nærmeste hjørne.

Men han var ikke færdig med at gøre skade, og få minutter efter sin hattricksscoring var han i oplæggerens rolle. Josh Maja sendte en bold i dybden til Nicolas De Preville, der rundede Nimes-keeperen og lagde bolden sikkert i mål.

Læs også:Holdkammerat ikke i tvivl om Dolberg: Det er kun jer, der er utålmodige

Det blev også 6-0, da Otavio scorede to gange i kampens slutminutter.

Sejren var Bordeauxs fjerde sejr i træk på hjemmebane, og klubben har ikke tabt i mere end en måned. De er efter sejren også på tredjepladsen i Ligue 1, hvor kun Paris Saint-Germain og Marseille har hentet flere point.

Læs også:Everton jubler: Målfarlig brasilianer har forlænget