Flyvende Tottenham knuste Burnley uden Christian Eriksen

Tottenham var i hopla, da de bankede Burnley med 5-0 lørdag eftermiddag.

Efter nederlaget til Manchester United i midtugen skulle Tottenham tilbage på sporet, da de tog imod Burnley på hjemmebane lørdag eftermiddag. Og det havde de heller ingen problemer med.

Tottenham, der havde Christian Eriksen på bænken i hele opgøret, bankede Burnley med hele 5-0 i en kamp, der var spækket med klassemål.

Værterne kom buldrende ud af starthullerne, og allerede efter ti minutter var de foran med to mål. Harry Kane scorede således allerede i det femte minut med en smuk langskudskasse, og få minutter fik Lucas Moura prikket bolden over målstregen efter forsøg fra Son Heung-min og Dele Alli.

Før holdene kunne gå til pause blev føringen øget yderligere af et fantastisk mål af Son Heung-min. Sydkoreaneren modtog bolden på kanten af Tottenhams felt og drev bolden hele vejen ind i Burnley-feltet, hvor han ikke havde sendte bolden i mål med en iskold afslutning. Se målet i videoen øverst i artiklen.

Tottenham slap ikke på speederen efter pausen, og Harry Kane scorede sit andet mål i kampen i det 54. minut. Angriberen driblede ind i feltet, hvor han flot bankede bolden op i det nærmeste målhjørne.

Moussa Sissoko lukkede og slukkede, da han scorede til 5-0 et kvarter inden slutfløjtet, og det blev kampens sidste mål. Sejren sender Tottenham op på en midlertidig femteplads i Premier League.