Video : Tipsbladet
Superliga

AGF-boss: Vi bør ikke ligge efter FC Midtjylland ude på heden

AGF-direktør Jacob Nielsen vil have et stort fodboldstadion med plads til mindst 20.000 tilskuere i Aarhus.

AGF og Aarhus fik sig en gigantisk donation til at føre drømmen om blandt andet et nyt stadion i sidste uge, da Salling Fonden og Lind Invest afslørede en donation på 500 millioner.

Den gigantiske donation har pludselig for alvor sat skub i den vision og ambition som AGF-direktør Jacob Nielsen i årevis har slået på tromme for - nemlig at få et stadion, der skal være med til at løfte AGF som klub og gøre brandet og tiltrækningskraften langt større, når både det kommer til tilskuere og ikke mindst udvikling af spillertruppen. 

Læs også:Bedst og værst: AGF og Lyngby delte på århusiansk pløjemark

Man bliver ramt af en enorm beskedenhed og taknemmelighed. Jeg kan ikke komme i tanke om en anden by, hvor private fonde og erhvervsfolk kommer med en halv milliard til sådan et projekt. Det er helt overvældende, siger Jacob Nielsen til Tv3 Sport. 

Direktøren er ikke i tvivl om, at et nyt stadion vil gøre enormt meget godt for både byen og klubben. Blandt andet skal det være med til at tage kampen om med Superligaens bedste hold - heriblandt Superligaens øjeblikkelige tophold FC Midtjylland. 

Læs også:AGF-direktør om stadion: En gylden mulighed

Hør Jacob Nielsen fortælle om planerne øverst i videoen:  

Læs også:Utilfreds Brøndby-boss: Vi ser os selv som et top 3-hold

Læs også:Superliga-klubs hovedsponsor er i problemer: En trist situation

Læs også:Tilbagevendt AGF-stopper: De sidste to måneder har været svære