Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League-klubber meldes interesseret i fyret Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti er et varmt navn i Premier League, meddeler Sky Sports.

En storsejr over Genk tirsdag og en plads i Champions Leagues ottendedelsfinaler var ikke nok til at redde Carlo Ancelotti i Napoli.

Den erfarne italiener blev sent tirsdag aften fyret som Napolis cheftræner efter en skuffende stime i den hjemlige liga, hvor Napoli aktuelt er nummer syv og er 17 point efter Inter på førstepladsen.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Zlatan vender tilbage til Premier League

Men Carlo Ancelotti skal ikke nødvendigvis gå uden job længe.

I den engelske Premier League er både Arsenal og Everton nemlig på udkig efter nye managere, efter at de har fyret henholdsvis Unai Emery og Marco Silva i de forgangne uger. Og begge klubber er interesserede i Carlo Ancelotti.

Det meddeler Sky Sports, der skriver, at Everton har tænkt sig at påbegynde kontraktforhanlinger med den erfarne italiener snart. Mediet skriver dog, at David Moyes stadig er i spil til at få jobbet i Everton på midlertidig basis.

Tidligere har Carlo Ancelotti været cheftræner i Chelsea i Premier League fra 2009 til 2011, hvor han i 2009-10 sæsonen vandt både Premier League og FA Cup. Han har derudover været træner for Juventus, Milan, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern München og senest Napoli.

I øjeblikket er Duncan Ferguson midlertidig cheftræner i Everton, mens Freddie Ljungberg vikarierer i Arsenal.

Læs også:Officielt: Ancelotti er fortid i Napoli

Læs også:Lyon og RB Leipzig deler og går videre i Champions League

Læs også:Lampard: Ancelotti kan få job alle steder