Video : Tipsbladet
Europa League

Roma-chef dybt utilfreds trods avancement

Roma sled sig med nød og næppe videre i Europa League med 2-2 hjemme mod Wolfsberger - en præstation Romas træner Fonseca var langt fra tilfreds med.

Roma spillede sig videre til knockoutfasen i Europa League, da klubben spillede 2-2 på hjemmebane mod tyske Wolfsberger.

Resultatet var nok til en andenplads i gruppen, men spillet derimod, det var langt fra, hvad man kan forvente af Roma.

Læs også:Overblik: Disse klubber er klar til Europa Leagues 1/16-finaler

Wolfsberger pressede Roma, og italienerne var på ingen måde i fuld kontrol i løbet af kampen, og det var Romas træner Paulo Fonseca meget utilfreds med efter kampen:

- Vi har opnået vores målsætning, hvilket var at gå videre fra gruppen. Det ville have været godt med førstepladsen, men vi spillede ikke med den rette attitude og mentalitet, siger Paulo Fonseca til Sky Sport Italia efter kampen og fortsætter:

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- Vi begik den fejl at tro, at kampen var afgjort, før den overhovedet gik i gang. Men Wolfsberger er et godt hold. Vi begik mange fejl, og de pressede os, og det er helt normalt, at vi ikke kunne få det resultat, vi håbede på med alle de fejl.

- Gladbach endte med at ryge ud, men det er ikke nemt for mig at acceptere resultatet. Jeg kunne ikke lide vores præstation.

Trods en utilfreds træner er Roma dog videre på andenpladsen i gruppen. Førstepladsen gik til Istanbul BB.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Gattuso bliver ny Napoli-træner

Læs også:Lyngby overvejer at købe Brøndby-lejesvend: Pengene er der

Læs også:Søndagens rygtebørs: Arsenal leder efter defensiv forstærkning hos PL-rival