Video : Tipsbladet
Serie A

Icardi-agent afviser potentielt Juventus-skifte

Af ren respekt for Inter kommer Mauro Icardi ikke til at tage til Juventus, siger hans agent og kone, Wanda Nara.

Mauro Icardi gik på kort tid fra at være kaptajn og den helt store profil i Inter til at være ude i kulden i Milano-klubben.

I sommerens transfervindue blev den argentinske angriber derfor udlejet til Paris Saint-Germain i hele indeværende sæson, hvor han indtil videre har nettet 13 gange i 16 optrædener.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Juventus har ikke opgivet kontroversiel angriber

Hvad der herefter skal ske med 26-årige Icardi er endnu uvist, men én ting ligger til gengæld fast: han skal ikke til Juventus.

- Nej. Mauro er i PSG. Han er glad for at være i Paris, og han scorer nogle vilde mål. Jeg er kun interesseret i, at han er glad, og det er han lige nu. Han er i en af de vigtigste klubber i verden, og han skiftede også til Paris for ikke at forråde Inter.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Massiv interesse for purung brasilianer

- Jeg ved ikke, hvem der sparkede ham ud (af Inter, red.), men det endte med at være en god beslutning for alle parter, og nu spiller han for et bedre og vigtigere hold. Mauro kunne ikke sige nej, og det endte også godt for Inter, fortæller hun til Rete 4.

Juventus blev kædet sammen med Mauro Icardi allerede i sommerens transfervindue.

I Torino-klubben har Gonzalo Higuain ofte spillet frontangriber for Maurizio Sarris mandskab. Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala er ligeledes blevet brugt på positionen.

Læs også:Icardis agentkone stikker til Inter: I savner ham i Serie A og Champions League

Læs også:Agent: Icardi kunne være taget til AC Milan

Læs også:Stjernetrio reddede PSG i Montpellier