Ligue 1

Joachim Andersen bænket: Lyon måtte nøjes imod Reims

På udebane spillede Lyon 1-1 mod Reims. Danske Joachim Andersen sad på bænken hele kampen.

Det har været en omtumlet sæson for Lyon, der tidligere på sæsonen var i krise og fyrede træneren.

Midt i alt roderiet har danske Joachim Andersen befundet sig. Han har i denne sæson af flere ombæringer været henvist til bænken, hvilken han endnu engang var lørdag aften.

Her mødte Lyon på udebane Reims i den bedste franske række. Kampen begyndte godt for Lyon, der allerede efter 10 minutter kom foran på mål af Lucas Tousart.

Kort før halvleg begik Lyon straffe. Det sparkede Mathieu Cafaro succesfuldt, og kampen var dermed igen lige.

Til sidst i anden halvleg blev der igen dømt straffe. Denne gang til fordel for Lyon. Moussa Dembele blev sat til at sparke, men angriberen brændte.

Kampen endte efterfølgende 1-1.