Video : Tipsbladet
Generelle

Zlatan-statue udsat for mere hærværk: Næsen er væk

Den omdiskuterede svenskers statue i Malmø har på det seneste været udsat for hærværk, efter det kom frem, at Zlatan havde investeret penge i konkurrenterne fra Hammarby IF.

Flere svenske medier skriver søndag, at Zlatan Ibrahimovic' statue i Malmø igen har været udsat for hærværk. Denne gang er det næsen på statuen, som det er gået ud over. 

Det er blandt andet svt.se, der skriver om hærværket. Politiet i Malmø har ikke modtaget nogen officiel anmeldelse, men de fortæller, at offentligheden har gjort dem opmærksomme på hærværket, som de selv har tænkt sig at undersøge søndag middag. 

Læs også:Tidligere Malmö FF-træner og DBU-spion: En krigserklæring fra Zlatan

- Vi har ikke modtaget nogen anmeldelse, men vi er blevet underrettet om, at offentligheden har set skader. Vi vil tage ud og foretage en kontrol nu til formiddag, siger Katarina Rusin, der er pressetalsmand for politiet i den sydlige region ifølge TV 2 Sport.

Statuen var ellers tiltænkt som en hyldest til Zlatan Ibrahimovic, der indtil for en måneds tid siden var et koryfæ i Malmø. 

Læs også:Dansk anfører om Zlatan-opkøb: Det svarer til, Laudrup købte sig ind i klubben

Den 38-årige angribers status har dog ændret sig markant, efter det i slutningen af november kom frem, at han havde investeret penge i rival-klubben, Hammarby IF. 

Nyheden blev mødt af massiv kritik fra Malmø-fansene, der også har lavet en underskriftsindsamling, som har til formål at få fjernet statuen af Zlatan. Indsamlingen har angiveligt 8000 underskrifter i øjeblikket. 

Læs også:Efter Hammarby-investering: Zlatan-bolig udsat for hærværk

Læs også:Zlatan Ibrahimovic-statue vandaliseret: Det er fuldkommen idiotisk

Læs også:Malmö FF-fans raser: Zlatan-statuen betyder ikke noget længere