Video : Tipsbladet
Premier League

Jose Mourinho om transfervinduet: Forlader en spiller os, må vi tilpasse os

Tottenham skal sælge, før de kan købe, mener Jose Mourinho.

Om få dage begynder vinterens transfervindue, men Tottenhams tilhængere kan ikke nødvendigvis se frem til de store indkøb fra klubben.

Selvom holdet aktuelt er på en skuffende syvendeplads i Premier League, er cheftræner Jose Mourinho tilfreds med sit mandskab. Hvis Tottenham skal hente nogle, bliver det også på grund af salg.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Det fortæller Jose Mourinho i et interview med Sky Sports. 

- Jeg er i Tottenham. Jeg kender klubbens profil, projekt, vision og mål. Jeg ved, at vi på transfermarkedet bare vil reagere på de ting, der sker for os på markedet. Hvis en spiller forlader os, må vi tilpasse os, siger Jose Mourinho.

Læs også:Tjek det hæsblæsende Premier League-juleprogram

- Men vi bliver aldrig kongerne på markedet, der går efter vigtige profiler og kæmper med klubber, der i deres profil og filosofi er klar til at kaste om sig med penge. Vi skal gøre tingene på en intelligent måde og en kreativ måde, og jeg må gentage, at jeg kan lide de spillere, vi har.

En spiller, der potentielt kan forlade Tottenham, er danske Christian Eriksen. Danskeren har været sat i forbindelse med flere storklubber og har kontraktudløb til sommer, så transfervinduet i januar er Tottenhams sidste chance for at sælge ham.

Tottenham møder Brighton & Hove Albion på Boxing Day, den 26. december.

Læs også:Jürgen Klopp utilfreds med tæt juleprogram: Det er en forbrydelse

Læs også:Legende: United spiller, som en gammel mand har sex

Læs også:Se City-spiller dumme sig på TV: Fernandinho stopper til sommer