Leicester rejste sig mod West Ham

Trods ni ændringer i startopstillingen vandt Leicester lørdag 2-1 ude over West Ham.

Leicester fik på Boxing Day en ordentlig lussing af Liverpool, og til lørdagens møde med West Ham havde Brendan Rodgers ændret på hele ni positioner.

Blandt de nye var Demarai Gray, og han fik efter 12 minutter en gylden mulighed for at bringe gæsterne i front. Lukasz Fabianski begik et klodset straffespark, og kantspilleren tog sig af sparket fra ellevemeterpletten.

Men Fabianski gjorde skaden god igen ved at redde Grays forsøg, og så var det fortsat helt lige.

0-1 blev det til gengæld i det 40. minut, hvor Ayoze Perez ved bagstolpen stod klar til at heade en ballonbold tilbage i feltet. Her kom Kelechi Iheanacho løbende, og han styrede kuglen i nettet.

I halvlegens sidste minutter fik Pablo Fornais udlignet, da han fandt plads i Leicester-feltet og lagde bolden højre om Kasper Schmeichel.

Inden pausefløjt havde Sebastian Haller også et farlig hovedstød, men stillingen var 1-1 efter de første 45 minutter.

Godt ti minutter inde i anden halvleg var det Demarai Grays tur til at rette op på en tidligere fejl, og Ayoze Perez var atter i oplæggerens rolle. Gray blev spillet dybt af spanieren, og han lagde denne gang bolden forbi Fabianski.

Manuel Pellegrini forsøgte at ændre slagets gang med indskiftninger af både Michail Antonio, Robert Snodgrass og Albian Ajeti, men lige lidt hjalp det.

Kampen sluttede med en Leicester-sejr, og Brendan Rodgers' mandskab har nu 42 point. West Ham nærmer sig for alvor nedrykningsstregen med sine 19 point for lige så mange kampe.